Стратегии при онлайн залози

Стратегии при игра на блекджек

Вероятно всеки е чувал за играта блекджек. Със своите прости правила и изключително висок процент възвръщаемост, блекджека се е превърнал в абсолютен фаворит за милиони потребители из целия свят. Задачата ти като играч ще е много елементарна. Казано накратко, в края на играта, ръката ти трябва да има сбор по-висок от този в ръката на дилъра. Уловката е, че той не трябва да надвишава 21.

Една от най-често използваните стратегии при играта на блекджек е гледането на диаграми. Въпреки че звучи малко странно, тази толкова проста тактика се е превърнала в незаменима част от игралната сесия на хиляди играчи. В тези диаграми са включени всички възможни вероятности, които могат да се появят, в зависимост от това какви карти държиш в ръката си. В началото ще ти се стори изключително трудно, но след няколко игри ще свикнеш с маневрирането между блекджек масата и диаграмите.

Системата Мартингейл също се използва от доста играчи. Те предпочитат да удвоят залога си след всяка загуба, за да може, ако спечелят, печалбата да компенсира за предишните загуби. Тази стратегия обаче е подходяща само за играчи с голям капитал.

Стратегии при игра на покер

Покерът е също толкова популярен, колкото блекджека. Той обаче е малко по-сложен по отношение на правилата. В покера има десет възможни комбинации като всяка от тях стои на определена позиция в йерархията.

При тази игра една от най-добрите стратегии, които може да ползваш се нарича „самоконтрол“. Не е препоръчително да продължиш да поставяш залози, само защото си все още в играта. Разбира се, от изключителна важност е да се запознаеш с различните покер комбинации, за да можеш да правиш по-добри преценки по време на игра.

Втората тактика е да не се фокусираш върху началната ти ръка. Това, че не държиш дама, поп, вале или асо не е от значение. Никога не знаеш какви карти ще раздаде дилъра, така че, ако се колебаеш дали да задържиш картите си – просто ги задръж.

Стратегии при ротативки

Трудно е да споделим успешна стратегия за слот машинки, тъй като те са изцяло базирани на RNG. С други думи, печелившите комбинации се появяват на случаен принцип и нищо не може да им повлияе негативно или позитивно. И все пак, има няколко тънкости, които биха могли да ти помогнат.

На първо място, винаги играй с всички възможни линии в машинката. Те неслучайно са там – колкото повече линии участват в играта, толкова повече печеливши комбинации могат да се приземят на барабаните. Ако имаш възможност, не играй с най-малкия залог. Да, това е доста сигурен вариант, но наградите получени от минимални залози не са особено задоволителни.

На трето място се увери, че винаги избираш игри с висок процент възвръщаемост (RTP). Това ще ти осигури по-високи шансове за победа. Най-опитните играчи се спират на машинки с процент възвръщаемост надвишаващ 96.50%.

Ако имаш достатъчно голям бюджет, може да приложиш системата Мартингейл в действие. Това обаче съвсем не се препоръчва за новобранци с малък опит и капитал.

Вероятност за печалби чрез използването на някои от стратегиите

Както вече споменахме, нито една от стратегиите упоменати по-горе не може да ти донесе сигурна печалба. Да, те бива могли да увеличат шансовете ти за победа, но никога не можеш да бъдеш сигурен дали ще спечелиш със сигурност. Следователно, няма как да предоставим актуална информация за това колко процента шанс би имал някой играч при използването на, която и да е система за залагане.

Бихме те посъветвали да се запознаеш с особеностите на всяка една от тях. По този начин ще имаш възможността да прецениш коя е най-подходящата за теб, твоите предпочитания и, разбира се, твоя капитал.