Стратегии при спортни залози

Class aptent sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. In tempus, erat eget tincidunt elementum mauris quam laoreet erat.

Как да четеш коефициентите, когато залагаш на спорт онлайн

Първото нещо, което трябва да направиш преди да пристъпиш към поставянето на твоя паричен залог е да разгледаш коефициентите предложени за различните пазари. Най-просто казано, отборът или играчът, които имат по-високи шансове за победа имат и по-ниски коефициенти. От друга страна, по-високите коефициенти винаги са вписани в полето на отборът или играчът, за които се вярва, че ще изгубят.

Например, ако отбор А има коефициент 3.00, а отбор Б има коефициент 1.50, това би означавало, че за всеки заложен лев на отбор А, при победа от негова страна, играчът ще получи 3лв. Ако пък отбор Б е победител и клиентът е заложил на него, за всеки заложен лев, той ще получи 1,50лв.

Различните видове стратегии, които можеш да използваш при спортни залози онлайн

В зависимост от твоите интереси и бюджет, по време на твоето приключение в даден сайт за онлайн залози, можеш да приложиш най-различни стратегии на практика. Една от най-добрите стратегии, използвана от множество активни играчи е поставянето на множествен залог. При този тип залози, играчът залага на няколко пазара. Ако всяко едно от неговите предположения се окаже правилно, той ще спечели една доста задоволителна парична награда.  От друга страна, ако дори само един избор е неправилен, играчът ще загуби всичко.

Алтернатива на множествения залог е системният. При него, потребителят отново залага на няколко пазара. Разликата обаче е, че дори едно от неговите предположения да е грешно, той пак ще получи възнаграждения, ако останалите са правилни.

При Голиат системата пък, спортните запалянковци поставят залози на осем селекции. Причината тази стратегия да е толкова предпочитана се крие във факта, че при нея шансовете за печалба са доста големи.

Естествено, не са гарантирани, но определено са по-високи отколкото при единичните залози. При Голиат, това, което ви трябва са поне две успешни селекции, за получите приход. Тази стратегия е подходяща за клиенти, които разполагат с по-голям бюджет. 

Феновете на спорта понякога обичат да поемат рискове като поставят залози, които на практика се противопоставят на букмейкъра. Например, ако отбор А е очакван победител, операторът би му дал по-ниски коефициенти. В подобни случаи, смелите играчи залагат на отбор Б, който не се смята за фаворит, но има по-висок коефициент. Имало е множество ситуации, в които ненадежднитят отбор или играч са се оказвали победители. В подобни случаи, залагащият, който се е доверил на тях си тръгва с доста голяма печалба.

Най-успешните стратегии при спортни залози

Както вече знаеш, за да избереш правилна стратегия за теб, трябва да прецениш какъв в твоя бюджет, да разгледаш различните пазари в съответната платформа и да проучиш предлаганите коефициенти. Естествено, важно е да избереш и надежден букмейкър, който предлага високи печалби за клиентите, които поставят правилни залози.

От горе-изброените стратегии, най-безопасната и потенциално печеливша стратегия е направата на системен залог. При нея, не само че ще можеш да заложиш на няколко пазара, но дори сред тях да има непечеливши такива, ти все пак ще спечелиш обещаните суми за останалите селекции.  

Най-важно е обаче да се запознаеш с правилата на дисциплината преди да залагаш реални пари. Това ще ти помогне да направиш по-ясни и точни преценки без да разчиташ само и единствено на късмета си.